Choose language
nl us

Workshops

Workshops

Wil jij tijdens je vakantie meer contact hebben met de lokale bevolking? Niet alleen toekijken, maar zelf actief deelnemen? Dit kan door jou reis te combineren met een workshop. Zie hieronder het aanbod van NUACAS!

Om tijdens jou verblijf in Tanzania ook actief bezig te zijn heeft NUACAS samen met lokale ondernemers driedaagse workshops ontwikkelt. Hierdoor kom je rechtsstreeks in contact met de lokale bevolking en werk je samen op de manier zoals zij dat gewend zijn. Daarnaast is er nog voldoende tijd om te relaxen en de omgeving beter te leren kennen.

Workshop Pottenbakken

Onder leiding van Rosemary ga je op traditionele wijze pottenbakken. Niet met een draaischijf, maar met lokale spullen die wij als afval zouden zien. Rosemary leert je hoe je potten maakt en ook waar ze traditioneel voor werden gebruikt. Aan het eind van de workshop heb je een eigen pot als aandenken aan deze unieke ervaring.

Workshop Schilderen

John Leonard is een lokale kunstschilder in het dorp. Hij laat jou zien hoe ze hier met de lokale verf de mooiste schilderijen kunnen maken. Je doet mee met het hele proces. Van het spannen van een doek tot het eindresultaat. Na drie dagen heb je jou eigen afrikaanse schilderij als souvenir van jou bezoek aan Tanzania.

Workshop Afrikaans koken

Samen eten is een belangrijk onderdeel van de Tanzaniaanse cultuur. Regina leert jou de gerechten koken die hier hoog gewaardeerd worden. Samen koop je de producten op de markt. Om vervolgens op traditionele wijze, dus op houtskool koken, de gerechten te maken. En als kers op de taart gezamenlijk eten! Niet alleen een bijzondere, maar ook nog een erg lekkere ervaring.

Kosten

Tijdens de workshop verblijf je bij NUACAS in een eigen of een gedeelde kamer naar keuze. De kamers hebben een eigen douche en toilet. En voor de maaltijden wordt gezorgd. Tegen een geringe vergoeding kan de was voor je worden gedaan. En er is WIFI aanwezig. De workshops duren drie dagen en voor alle materiaal wordt gezorgd. De prijs van één workshop is € 295,-

Kortom, karibu sana Sengerema!

Meer weten? Neem contact met ons op!

 

VRIJWILLIGERSWERK EN MEER ...

Combineer je reis met vrijwilligerswerk in noordwest Tanzania.
Actief bezig zijn in een Tanzaniaans dorp
Ontdek het plattelandsleven bij het Victoria meer!

Ervaar Tanzania van binnenuit

We kennen allemaal Africa van verhalen over natuur en safari’s. Deze aspecten aan Africa zijn prachtig en het bezoeken waard, maar er is een andere kant. Kom met Nuacas naar Sengerema en beleef Africa van binnenuit: ontmoet de mensen en maak kennis met de cultuur, gerechten en gebruiken…

Contact us

Igogo B, Sengerema (TZ)
Bartlehiem 53, Wyns (NL)
+255 763 779 544 (TZ)
+31 623 747 767 (NL)

Stay in touch

Meld je aan voor onze nieuwsbrief