Choose language
nl us

Regina's house

Regina's house

Dit huis is in 2018 is gebouwd. Het staat in een rustige buurt van het dorp Sengerema. Rondom het huis staan veel bananenbomen, suikerriet en natuurlijk de wel bekende mangobomen van Sukumaland. De rijstvelden kun je aan de zuidkant van het huis zien, ze horen deels bij Regina’s house. Regina’s house staat dus in een prachtige groene omgeving.

Naast het nieuwe huis staat het oudere huis van Regina en het geheel is ommuurd en heeft een mooie binnenplaats. Samen noemen we dit Regina’s House en is de thuisbasis van Nuacas. Hier gebeurt alles door en met de lokale bevolking. De mensen hier zijn uiterst vriendelijk maar zien niet dagelijks blanken. Dat is dus van beide kanten even wennen.

Regina’s House heeft de belangrijkste voorzieningen om prettig te kunnen verblijven en geeft je rust om van de omgeving te kunnen genieten.

Kortom, karibu sana in Regina's house!

Meer weten? Neem contact met ons op!

 

ACCOMMODATIES

Verblijf met het comfort van een echt thuis!
Verblijf in een echt Tanzaniaans hotel!
Verblijf tijdelijk bij een Tanzaniaanse familie!

Ervaar Tanzania van binnenuit

We kennen allemaal Africa van verhalen over natuur en safari’s. Deze aspecten aan Africa zijn prachtig en het bezoeken waard, maar er is een andere kant. Kom met Nuacas naar Sengerema en beleef Africa van binnenuit: ontmoet de mensen en maak kennis met de cultuur, gerechten en gebruiken…

Contact us

Igogo B, Sengerema (TZ)
Bartlehiem 53, Wyns (NL)
+255 768 637 762 (TZ)
+31 623 747 767 (NL)

Stay in touch

Meld je aan voor onze nieuwsbrief