Choose language
nl us

Homestay Sengerema

Homestay Sengerema

Tijdelijk bij een Tanzaniaanse familie wonen is dé manier om Tanzanianen en hun leefgewoonten te leren kennen. Je wordt opgenomen en gezien als familielid. Je doet dus op allerlei manieren mee aan het dagelijks leven op de binnenplaats en erom heen.

En het zal je overigens nog kunnen verbazen hoe snel mensen door hebben waar jou vaardigheden liggen ondanks bijvoorbeeld taalbarrières. In de praktijk wordt een homestay door zowel de familie als gast, erg gewaardeerd. Verder kunnen er bij de familie waar je voor kiest, de nodige uitdagingen zijn. Bijvoorbeeld koken op houtskool, water halen bij de put en vaak kun je er bij helpen. Jou interesse voelt voor de familie als een grote waardering.

Vervolgens is het aan jou waar je iets voor elkaar kan betekenen. Het gaat bij homestay duidelijk om het meemaken van een andere cultuur en niet om het verzetten van bergen werk. Dat kunnen de mensen hier uitstekend zelf. Tenslotte, homestay is één van de ervaringen die je je leven niet meer vergeet.

Kortom, karibu sana bij Homestay Sengerema!

Meer weten? Neem contact met ons op!

ACCOMMODATIES

Verblijf met het comfort van een echt thuis!
Verblijf in een echt Tanzaniaans hotel!
Verblijf tijdelijk bij een Tanzaniaanse familie!

Ervaar Tanzania van binnenuit

We kennen allemaal Africa van verhalen over natuur en safari’s. Deze aspecten aan Africa zijn prachtig en het bezoeken waard, maar er is een andere kant. Kom met Nuacas naar Sengerema en beleef Africa van binnenuit: ontmoet de mensen en maak kennis met de cultuur, gerechten en gebruiken…

Contact us

Igogo B, Sengerema (TZ)
Bartlehiem 53, Wyns (NL)
+255 768 637 762 (TZ)
+31 623 747 767 (NL)

Stay in touch

Meld je aan voor onze nieuwsbrief