Choose language
nl us

New Vianta Place Motel

New Vianta Place Motel

Een vriend van Nuacas is het New Vianta Place Motel. We wonen vlak bij elkaar en doen veel dingen samen. Het is een nieuw klein motel in het centrum van Sengerema en vlak bij de doorgaande weg naar Geita. Het is ommuurd en heeft een gemoedelijke uitstraling.

Binnen zijn er zes wat kleine maar leuke kamers met warm stromend water, ventilator of airco. New Vianta Place Motel heeft altijd stroom middels zonne-energie en goede beveiliging ´s nachts. Eigenaar Viva spreekt goed Engels en heeft veel kennis van natuurparken, toeristische attracties en natuurlijk zijn eigen stam, de Zinza.

Het personeel is vriendelijk en behulpzaam en kan ook een heerlijk diner bereiden als je dat wil. ´s Avonds drink je er een biertje of een wijntje onder het genot van de TV en de lokale muziek die soms wel wat hard staat. En het is aan jouw om te vragen of het wat zachter mag.

Gasten voor New Vianta Place Motel komen spontaan langs maar boeken ook via Nuacas.

Kortom, karibu sana in New Vianta Place Motel!

Meer weten? Neem contact met ons op!

 

ACCOMMODATIES

Verblijf met het comfort van een echt thuis!
Verblijf in een echt Tanzaniaans hotel!
Verblijf tijdelijk bij een Tanzaniaanse familie!

Ervaar Tanzania van binnenuit

We kennen allemaal Africa van verhalen over natuur en safari’s. Deze aspecten aan Africa zijn prachtig en het bezoeken waard, maar er is een andere kant. Kom met Nuacas naar Sengerema en beleef Africa van binnenuit: ontmoet de mensen en maak kennis met de cultuur, gerechten en gebruiken…

Contact us

Igogo B, Sengerema (TZ)
Bartlehiem 53, Wyns (NL)
+255 768 637 762 (TZ)
+31 623 747 767 (NL)

Stay in touch

Meld je aan voor onze nieuwsbrief